Taierea motului: 5 Moduri creative de a personaliza petrecerea de 1 an

Taierea motului: 5 Moduri creative de a personaliza petrecerea de 1 an
Una dintre cele mai mari bucurii din meseria de părinte este să organizezi aniversări speciale. Inviți întreaga familie, pregătești surprize delicioase și te asiguri că micul sărbătorit are o ținută impecabilă pentru fotografiile ce vor trona în albumul familiei. Dintre toate aniversările celui mic, taierea motului este probabil cea mai specială dintre ele.
Iată 5 moduri creative de a transforma aniversarea de 1 an a puiul tău într-o amintire de neuitat pentru întreaga familie:
  1. Cumpără decorațiuni personalizate
  2. Capsula timpului
  3. Bănuț personalizat din argint
  4. Colaj (sau slideshow) cu pozele bebelușului
  5. Mărturii personalizate
 

#1. Cumpără decorațiuni personalizate

O petrecere e doar o întrunire de familie fără baloane, confetti și un tort pe măsură. În timp ce majoritatea petrecerilor pentru copii se încheie cu aprinderea unui tort personalizat, noi îți propunem o abordarea puțin altfel: cumpără decorațiuni de petrecere personalizate evenimentului!



Poate că sărbătoritul este prea mic să-și amintească peste ani cât de specială a fost aniversarea lui de 1 an, dar pozele nu mint. Și nici filmulețele ce sunt păstrate cu migală în telefoanele bunicilor, nașilor, mătușilor și prietenilor apropiați.
Transformă petrecerea de taierea motului într-un eveniment cu adevărat special. Iată câteva idei de decorațiuni personalizate:
  • un balon cu heliu cu cifra 1
  • scrie numele copilului din baloane în formă de litere
  • un aranjament floral în formă de 1 sau cu inițiala fetiței tale
  • un candy bar cu dulciuri personalizate evenimentului
  • șervețele personalizate cu numele sau cu poza micului sărbătorit



Timp și buget să ai! În rest, posibilitățile de personalizare ale unei petreceri de taierea motului sunt nelimitate.
Iar dacă ești în căutarea unei idei ce implică zero costuri, multe emoții și amintiri cu adevărat speciale, atunci citește în continuare. Îți vom spune totul despre capsula timpului!



 

#2. Capsula timpului

Acum crezi că toate aceste momente speciale vor dura pentru totdeauna. Dar adevărul este că timpul în care te bucuri de micul tău ghemotoc trece mai repede ca primul an de viață. PUF! Ai clipit... și s-a făcut mare!
Petrecerea de taierea motului este ocazia perfectă pentru o capsulă a timpului în care să salvezi cele mai prețioase amintiri ale copilului tău.

 

Instrucțiuni

Cum faci o capsulă a timpului în 3 pași simpli:
  1. Iei o cutie rezistentă (preferabil una metalică sau din lemn)
  2. Pui în ea obiecte și amintiri dragi
  3. O sigilezi și uiți de ea pentru minim 20 de ani
Doar gândul că vei redeschide cutia la aniversarea de 21 de ani a copilului tău îți va umple ochii de lacrimi.


 

Idei de umplut capsula

Ce poți pune în capsula timpului? Iată câteva idei care să te inspire:
  • o scrisoare din partea fiecărui invitat la petrecerea de taierea motului (adresată copilului tău la vârsta de 21 de ani)
  • ziarul de azi
  • un vin de anul acesta (sau din anul în care s-a născut copilul)
  • 1-2 obiecte dragi de îmbrăcăminte
  • o jucărioară de care copilul se poate dezlipi
  • o listă cu filmele, melodiile și serialele momentului
  • lumânarea de pe tort și confetti de la petrecerea de taierea motului
  • bănuțul din argint pe care ai lipit moțul tăiat cu ceara lumânării de la botez (vezi ideea #3 din articol)
Nu cunoști povestea bănuțului din argint? Citește despre ea la ideea #3 de mai jos.


#3. Bănuț personalizat din argint

Tradiția spune așa: la aniversarea de 1 an, fiecare copil trebuie să:
  • treacă prin ceremonia de taierea motului
  • aleagă 3 obiecte de pe o tăviță
  • primească un bănuț din argint
Acest bănuț din argint se picură apoi cu ceara lumânării de botez pentru a fixa șuvița de păr tăiată. Acest ritual invită în viața copilului norocul, sănătatea, prosperitatea și puterea.
În funcție de zona țării în care te afli, bănuțul din argint fie se păstrează în familie, fie se îngroapă într-un lan de grâu pentru bogăția și bunăstarea celui mic.

Dăruiește-i un bănuț personalizat din argint

Obiectele care trezesc amintiri speciale sunt printre cele mai prețioase și îndrăgite:
  • albumele foto
  • costumașul de la botez
  • sau bănuțul din argint de la taierea motului
Fă-i copilului tău un dar prețios, o amintire specială pe viață. Dăruiește-i propriul său bănuț din argint personalizat cu numele său și cu data ceremoniei de taierea motului. Descoperă bănuții din argint din colecția Blessed Beginnings creați special pentru a fi dăruiți bebelușilor cu ocazia ceremoniei de taierea motului.

Idei de personalizare
Poți grava bănuțul din argint cu orice – desigur, în limita inspirației și a spațiului disponibil. Iată câteva idei de gravură cu ocazia moțului bebelușului tău:
  • Numele bebelușului și data nașterii sau moțului
  • Simboluri în ton cu evenimentul
  • Ocazia evenimentului: Primul Anișor
  • O urare sau un mesaj special pentru micul sărbătorit
  • Monogramele copilului

Click aici să descoperi cum poți personaliza bănuțul din argint pentru taierea motului.

Mesajul tău secret
Comandă chiar acum bănuțul personalizat din argint, iar gravura de pe spatele acestuia este din partea noastră (în valoare de 15 lei). Semnează-te pe spatele bănuțului, iar puiul tău va ști peste ani cine i-a dăruit bijuteria (Cu drag, mama ♥). Când va crește mare, copilul tău va savura bucuria descoperirii mesajului tău ascuns.

Cadoul nostru (în valoare de 85 lei)
Comandă orice bănuț din colecția Blessed Beginnings, iar bebelușul tău primește un cadou prețios din partea noastră: Brățara Little Bless în valoare de 85 lei.

 

#4. Colaj (sau slideshow) cu pozele bebelușului

Indiferent dacă alegi să-l faci digital sau îl imprimi pe un panou fizic, un colaj cu fotografii din fiecare lună de viață a bebelușului tău e o idee creativă de a personaliza petrecerea de taierea motului.
Până la urmă, puiul tău este starul serii și motivul pentru care sărbătoriți. De ce să nu încânți familia cu fotografii adorabile și haioase?
Pentru cât mai puțină bătaie de cap, creează în PowerPoint un filmuleț din fotografiile voastre. Găsești aici un scurt video explicativ.
https://www.youtube.com/watch?v=87dj0tGfEaE

Afișează caruselul de fotografii pe un televizor, un monitor sau un proiector aflat la vedere.

 

#5. Mărturii personalizate

Mărturiile sunt mici atenții oferite invitaților la o petrecere. Tradiția mărturiilor este destul de veche în cultura vestică și nu se limitează la evenimentele cu ștaif, cum sunt nunțile sau botezurile.
În SUA, Marea Britanie sau Australia e un obicei des întâlnit ca mesele festive în familie – cum este cina de Crăciun sau o aniversare – să conțină, printre altele, și mici cadouri oferite invitaților.



Valoarea și complexitatea mărturiilor variază în funcție de buget și de ocazie. O astfel de atenție începe de la o jucărioară, un săpun parfumat sau o punguță cu bomboane și poate ajunge la cadouri mai sofisticate, cum ar fi o ciocolată belgiană, cosmetice sau mici bijuterii cu cristale Swarovski sau din argint.

 

Mărturii Personally Me pentru petreceri altfel

Dacă ai în plan să organizezi o petrecere de taiarea motului cu totul specială, atunci mărturiile Personally Me sunt perfecte pentru tine. Surprinde-ți familia apropiată cu un cadou de neuitat: bijuterii din argint personalizate cu numele sau rolul fiecărui membru de familie în viața micuțului tău.
Arată-le bunicilor, nașilor și prietenilor apropiați cât de mult îi prețuiești! 

   

Pentru nași
Nașii sunt părinții spirituali ai copilului tău. Oare îi vei putea răsplăti vreodată pentru dragostea și implicarea lor? Fă-le o surpriză de suflet. Cel mai probabil nu se așteaptă la vreun cadou, ceea ce le va face surpriza și mai plăcută.
Descoperă cadourile pentru nași din colecția Blessed Beginnings.



Pentru bunici
Brățările și colierele din argint sunt create special pentru bunicuțe implicate și pentru bunici iubitori. Descoperă cadourile pentru bunici din colecția Blessed Beginnings.

Pentru cei mici
Nu uita nici de frații și surorile mai mari, dar nici de copiii nașilor sau de verișorii preferați ai familiei. Descoperă brățările personalizate din colecția Blessed Beginnings concepute special pentru mânuțe mici și zâmbete mari.

Noi suntem Personally Me
Mic atelier românesc ce creează bijuterii cu suflet din Argint 925, cristale și perle Swarovski. Ne mândrim cu peste 1,700 de recenzii de 5 stele și cu mii de zâmbete aduse pe chipuri surprinse să ne primească piesele unicat.
În cei peste 11 ani de activitate am venit cu idei noi, cu designuri unice și cu toată implicarea pentru a ne mulțumi și chiar încânta clienții. Descoperă colecția Blessed Beginnings, plasează chiar astăzi o comandă și bucură-te de răsfățul unei noi bijuterii.
Lasă-te inspirată de frumos! Urmărește-ne paginile de Facebook și Instagram pentru a descoperi ultimele bijuterii personalizate de clienții noștri.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!