Taierea motului: 5 Moduri creative de a personaliza petrecerea de 1 an

Taierea motului: 5 Moduri creative de a personaliza petrecerea de 1 an
Una dintre cele mai mari bucurii din meseria de p─ârinte este s─â organizezi anivers─âri speciale. Invi╚Ťi întreaga familie, preg─âte╚Öti surprize delicioase ╚Öi te asiguri c─â micul s─ârb─âtorit are o ╚Ťinut─â impecabil─â pentru fotografiile ce vor trona în albumul familiei. Dintre toate anivers─ârile celui mic, taierea motului este probabil cea mai special─â dintre ele.
Iat─â 5 moduri creative de a transforma aniversarea de 1 an a puiul t─âu într-o amintire de neuitat pentru întreaga familie:
 1. Cump─âr─â decora╚Ťiuni personalizate
 2. Capsula timpului
 3. B─ânu╚Ť personalizat din argint
 4. Colaj (sau slideshow) cu pozele bebelușului
 5. M─ârturii personalizate
 

#1. Cump─âr─â decora╚Ťiuni personalizate

O petrecere e doar o întrunire de familie f─âr─â baloane, confetti ╚Öi un tort pe m─âsur─â. În timp ce majoritatea petrecerilor pentru copii se încheie cu aprinderea unui tort personalizat, noi î╚Ťi propunem o abordarea pu╚Ťin altfel: cump─âr─â decora╚Ťiuni de petrecere personalizate evenimentului!Poate c─â s─ârb─âtoritul este prea mic s─â-╚Öi aminteasc─â peste ani cât de special─â a fost aniversarea lui de 1 an, dar pozele nu mint. ╚śi nici filmule╚Ťele ce sunt p─âstrate cu migal─â în telefoanele bunicilor, na╚Öilor, m─âtu╚Öilor ╚Öi prietenilor apropia╚Ťi.
Transform─â petrecerea de taierea motului într-un eveniment cu adev─ârat special. Iat─â câteva idei de decora╚Ťiuni personalizate:
 • un balon cu heliu cu cifra 1
 • scrie numele copilului din baloane în form─â de litere
 • un aranjament floral în form─â de 1 sau cu ini╚Ťiala feti╚Ťei tale
 • un candy bar cu dulciuri personalizate evenimentului
 • ╚Öerve╚Ťele personalizate cu numele sau cu poza micului s─ârb─âtoritTimp ╚Öi buget s─â ai! În rest, posibilit─â╚Ťile de personalizare ale unei petreceri de taierea motului sunt nelimitate.
Iar dac─â e╚Öti în c─âutarea unei idei ce implic─â zero costuri, multe emo╚Ťii ╚Öi amintiri cu adev─ârat speciale, atunci cite╚Öte în continuare. Î╚Ťi vom spune totul despre capsula timpului! 

#2. Capsula timpului

Acum crezi c─â toate aceste momente speciale vor dura pentru totdeauna. Dar adev─ârul este c─â timpul în care te bucuri de micul t─âu ghemotoc trece mai repede ca primul an de via╚Ť─â. PUF! Ai clipit... ╚Öi s-a f─âcut mare!
Petrecerea de taierea motului este ocazia perfect─â pentru o capsul─â a timpului în care s─â salvezi cele mai pre╚Ťioase amintiri ale copilului t─âu.

 

Instruc╚Ťiuni

Cum faci o capsul─â a timpului în 3 pa╚Öi simpli:
 1. Iei o cutie rezistent─â (preferabil una metalic─â sau din lemn)
 2. Pui în ea obiecte ╚Öi amintiri dragi
 3. O sigilezi ╚Öi ui╚Ťi de ea pentru minim 20 de ani
Doar gândul c─â vei redeschide cutia la aniversarea de 21 de ani a copilului t─âu î╚Ťi va umple ochii de lacrimi.


 

Idei de umplut capsula

Ce po╚Ťi pune în capsula timpului? Iat─â câteva idei care s─â te inspire:
 • o scrisoare din partea fiec─ârui invitat la petrecerea de taierea motului (adresat─â copilului t─âu la vârsta de 21 de ani)
 • ziarul de azi
 • un vin de anul acesta (sau din anul în care s-a n─âscut copilul)
 • 1-2 obiecte dragi de îmbr─âc─âminte
 • o juc─ârioar─â de care copilul se poate dezlipi
 • o list─â cu filmele, melodiile ╚Öi serialele momentului
 • lumânarea de pe tort ╚Öi confetti de la petrecerea de taierea motului
 • b─ânu╚Ťul din argint pe care ai lipit mo╚Ťul t─âiat cu ceara lumân─ârii de la botez (vezi ideea #3 din articol)
Nu cuno╚Öti povestea b─ânu╚Ťului din argint? Cite╚Öte despre ea la ideea #3 de mai jos.


#3. B─ânu╚Ť personalizat din argint

Tradi╚Ťia spune a╚Öa: la aniversarea de 1 an, fiecare copil trebuie s─â:
 • treac─â prin ceremonia de taierea motului
 • aleag─â 3 obiecte de pe o t─âvi╚Ť─â
 • primeasc─â un b─ânu╚Ť din argint
Acest b─ânu╚Ť din argint se picur─â apoi cu ceara lumân─ârii de botez pentru a fixa ╚Öuvi╚Ťa de p─âr t─âiat─â. Acest ritual invit─â în via╚Ťa copilului norocul, s─ân─âtatea, prosperitatea ╚Öi puterea.
În func╚Ťie de zona ╚Ť─ârii în care te afli, b─ânu╚Ťul din argint fie se p─âstreaz─â în familie, fie se îngroap─â într-un lan de grâu pentru bog─â╚Ťia ╚Öi bun─âstarea celui mic.

D─âruie╚Öte-i un b─ânu╚Ť personalizat din argint

Obiectele care trezesc amintiri speciale sunt printre cele mai pre╚Ťioase ╚Öi îndr─âgite:
 • albumele foto
 • costuma╚Öul de la botez
 • sau b─ânu╚Ťul din argint de la taierea motului
F─â-i copilului t─âu un dar pre╚Ťios, o amintire special─â pe via╚Ť─â. D─âruie╚Öte-i propriul s─âu b─ânu╚Ť din argint personalizat cu numele s─âu ╚Öi cu data ceremoniei de taierea motului. Descoper─â b─ânu╚Ťii din argint din colec╚Ťia Blessed Beginnings crea╚Ťi special pentru a fi d─ârui╚Ťi bebelu╚Öilor cu ocazia ceremoniei de taierea motului.

Idei de personalizare
Po╚Ťi grava b─ânu╚Ťul din argint cu orice – desigur, în limita inspira╚Ťiei ╚Öi a spa╚Ťiului disponibil. Iat─â câteva idei de gravur─â cu ocazia mo╚Ťului bebelu╚Öului t─âu:
 • Numele bebelu╚Öului ╚Öi data na╚Öterii sau mo╚Ťului
 • Simboluri în ton cu evenimentul
 • Ocazia evenimentului: Primul Ani╚Öor
 • O urare sau un mesaj special pentru micul s─ârb─âtorit
 • Monogramele copilului

Click aici s─â descoperi cum po╚Ťi personaliza b─ânu╚Ťul din argint pentru taierea motului.

Mesajul t─âu secret
Comand─â chiar acum b─ânu╚Ťul personalizat din argint, iar gravura de pe spatele acestuia este din partea noastr─â (în valoare de 15 lei). Semneaz─â-te pe spatele b─ânu╚Ťului, iar puiul t─âu va ╚Öti peste ani cine i-a d─âruit bijuteria (Cu drag, mama ♥). Când va cre╚Öte mare, copilul t─âu va savura bucuria descoperirii mesajului t─âu ascuns.

Cadoul nostru (în valoare de 85 lei)
Comand─â orice b─ânu╚Ť din colec╚Ťia Blessed Beginnings, iar bebelu╚Öul t─âu prime╚Öte un cadou pre╚Ťios din partea noastr─â: Br─â╚Ťara Little Bless în valoare de 85 lei.

 

#4. Colaj (sau slideshow) cu pozele bebelușului

Indiferent dac─â alegi s─â-l faci digital sau îl imprimi pe un panou fizic, un colaj cu fotografii din fiecare lun─â de via╚Ť─â a bebelu╚Öului t─âu e o idee creativ─â de a personaliza petrecerea de taierea motului.
Pân─â la urm─â, puiul t─âu este starul serii ╚Öi motivul pentru care s─ârb─âtori╚Ťi. De ce s─â nu încân╚Ťi familia cu fotografii adorabile ╚Öi haioase?
Pentru cât mai pu╚Ťin─â b─âtaie de cap, creeaz─â în PowerPoint un filmule╚Ť din fotografiile voastre. G─âse╚Öti aici un scurt video explicativ.
https://www.youtube.com/watch?v=87dj0tGfEaE

Afișează caruselul de fotografii pe un televizor, un monitor sau un proiector aflat la vedere.

 

#5. M─ârturii personalizate

M─ârturiile sunt mici aten╚Ťii oferite invita╚Ťilor la o petrecere. Tradi╚Ťia m─ârturiilor este destul de veche în cultura vestic─â ╚Öi nu se limiteaz─â la evenimentele cu ╚Ötaif, cum sunt nun╚Ťile sau botezurile.
În SUA, Marea Britanie sau Australia e un obicei des întâlnit ca mesele festive în familie – cum este cina de Cr─âciun sau o aniversare – s─â con╚Ťin─â, printre altele, ╚Öi mici cadouri oferite invita╚Ťilor.Valoarea ╚Öi complexitatea m─ârturiilor variaz─â în func╚Ťie de buget ╚Öi de ocazie. O astfel de aten╚Ťie începe de la o juc─ârioar─â, un s─âpun parfumat sau o pungu╚Ť─â cu bomboane ╚Öi poate ajunge la cadouri mai sofisticate, cum ar fi o ciocolat─â belgian─â, cosmetice sau mici bijuterii cu cristale Swarovski sau din argint.

 

M─ârturii Personally Me pentru petreceri altfel

Dac─â ai în plan s─â organizezi o petrecere de taiarea motului cu totul special─â, atunci m─ârturiile Personally Me sunt perfecte pentru tine. Surprinde-╚Ťi familia apropiat─â cu un cadou de neuitat: bijuterii din argint personalizate cu numele sau rolul fiec─ârui membru de familie în via╚Ťa micu╚Ťului t─âu.
Arat─â-le bunicilor, na╚Öilor ╚Öi prietenilor apropia╚Ťi cât de mult îi pre╚Ťuie╚Öti! 

   

Pentru nași
Na╚Öii sunt p─ârin╚Ťii spirituali ai copilului t─âu. Oare îi vei putea r─âspl─âti vreodat─â pentru dragostea ╚Öi implicarea lor? F─â-le o surpriz─â de suflet. Cel mai probabil nu se a╚Öteapt─â la vreun cadou, ceea ce le va face surpriza ╚Öi mai pl─âcut─â.
Descoper─â cadourile pentru na╚Öi din colec╚Ťia Blessed Beginnings.Pentru bunici
Br─â╚Ť─ârile ╚Öi colierele din argint sunt create special pentru bunicu╚Ťe implicate ╚Öi pentru bunici iubitori. Descoper─â cadourile pentru bunici din colec╚Ťia Blessed Beginnings.

Pentru cei mici
Nu uita nici de fra╚Ťii ╚Öi surorile mai mari, dar nici de copiii na╚Öilor sau de veri╚Öorii prefera╚Ťi ai familiei. Descoper─â br─â╚Ť─ârile personalizate din colec╚Ťia Blessed Beginnings concepute special pentru mânu╚Ťe mici ╚Öi zâmbete mari.

Noi suntem Personally Me
Mic atelier românesc ce creeaz─â bijuterii cu suflet din Argint 925, cristale ╚Öi perle Swarovski. Ne mândrim cu peste 1,700 de recenzii de 5 stele ╚Öi cu mii de zâmbete aduse pe chipuri surprinse s─â ne primeasc─â piesele unicat.
În cei peste 11 ani de activitate am venit cu idei noi, cu designuri unice ╚Öi cu toat─â implicarea pentru a ne mul╚Ťumi ╚Öi chiar încânta clien╚Ťii. Descoper─â colec╚Ťia Blessed Beginnings, plaseaz─â chiar ast─âzi o comand─â ╚Öi bucur─â-te de r─âsf─â╚Ťul unei noi bijuterii.
Las─â-te inspirat─â de frumos! Urm─âre╚Öte-ne paginile de Facebook ╚Öi Instagram pentru a descoperi ultimele bijuterii personalizate de clien╚Ťii no╚Ötri.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!