Am dezvaluit primul Magic Box 🎁

Am dezvaluit primul Magic Box 🎁

Sărbătorirea momentelor speciale cu un dar personalizat este întotdeauna o idee minunată, iar când acesta vine împreună cu o surpriză neașteptată, bucuria este și mai mare.

Săptămâna trecută am fost extrem de entuziasmați să anunțăm câștigătoarea tombolei Personally ME Magic Box! Și, bineînțeles, să-ți împărtășim detalii despre următoarea noastră ediție magică.
A doua ediție a tombolei noastre se va încheia pe 15 decembrie. Toate comenzile de peste 200 lei (fără costul de transport) au șansa să câștige un Magic Box plin de surprize personalizate care să-ți aducă Bucurie de Crăciun.
Fiecare Magic Box este gândit să ofere o experiență personală și unică, completând astfel frumusețea bijuteriilor alese pentru cei dragi.

Tema primei ediții a fost „Bine cu mine” și poți vedea mai jos ce a conținut Cutia Magică:

       


       


       


Irina, norocoasa câștigătoare a primei ediții, ne-a împărtășit experiența sa emoționantă:


„Magic Box" a adus magie în casa noastră!
Ne considerăm binecuvântați, o dată-n plus, la aniversarea căsătoriei, să primim încă un semn, aș spune divin, prin intermediul echipei „Personally ME”, care a ales această modalitate de a fi și mai aproape de clienții săi, de a-i cunoaște și de a le creea momente de neuitat. „Bine cu mine" este noul logo, care mă va însoți mereu, alături de cel ales, deja, și cuvintele acestea au darul magic de a creea o stare de bine, de pace și armonie, de incredere. Fiecare obiect a fost ales, cu o deosebită grijă și  emoție, egală cu cea resimțită de noi, când am desfăcut fiecare fundă, cu uimire și candoare. Am simțit, imediat, că toate aceste obiecte vin să spună o poveste frumoasă, s-o continue pe-a noastră și s-o desăvârșească, să creeze acel moment unic, de mare intensitate, de care ne-am bucurat împreună.

Mulțumesc echipei „Personally ME” și, personal, doamnei Ennifer, fondatoarea acestui minunat brand, pentru cuvintele alese și calde, care au însoțit cadourile și pentru faptul că a ales să ofere calitate, bucurie și multă emoție!





Până pe 15.12.2023 poți intra în cursa pentru a doua și ultima extragere a anului. 
Mai multe detalii despre condițiile de participare poți afla aici:
MAGIC BOX

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!