Martisoare din argint personalizate | Colectia 2023

Martisoare din argint personalizate | Colectia 2023

 
Colecția de Mărțișoare Personally ME din 2023 este alcătuită din 12 brățări cu semnificații diferite, dar complementare. Ele sunt lucrate manual, astfel că oricare dintre ele este, în sine, o piesă de artă, perfectă pentru a adăuga un strop de farmec oricărei ținute la începutul acestei Primăvară.
 

martisoare argint personalizate


Nouă, sosirea primăverii ne reamintește în fiecare an de puterea de transformare a naturii. La fel cum copacii și florile dau primele semne de viață la început de martie, și noi simțim tot atunci că avem puterea de a face schimbări pozitive în viața noastră. Unul dintre cele mai puternice obiceiuri pentru schimbare este stabilirea unei Intenții. O intenție este o declarație personală care îți ghidează gândurile, cuvintele și acțiunile către un scop semnificativ.
Cum te poate ajuta Mărțișorul în acest demers?
 

Mărțișorul Personally ME și puterea intenției

Când stabilești o intenție, este esențial să fii cât mai specific și să te concentrezi pe ceea ce vrei să obții. De exemplu, în loc să spui pur și simplu „Vreau să fiu mai fericit”, încearcă să stabilești o intenție precum „Aleg să mă concentrez pe recunoștință și să găsesc bucurie în lucrurile mărunte”. Fiind specific, îți oferi o direcție clară pe care te vei angaja. Cuvintele au o capacitate puternică de a ne modela gândurile și acțiunile.

Intenția pentru cea dragă sau pentru tine însăți este un instrument puternic de schimbare, iar o brățară cu un Cuvânt Intenție sau cu un simbol semnificativ are puterea de a aduce schimbarea pe care ne-o dorim.
Colecția noastră de mărțișoare gravate cu intenții și simboluri ale primăverii au rolul de a ne ajuta să îmbrățișăm noul sezon cu inimile deschise.
 

Semnificația Mărțișoarelor din argint Personally ME

1. Primele 4 dintre modelele noastre de Mărțișoare din argint: Curaj, Armonie, Speranță și Zâmbește, Iubește, Trăiește fac parte din Colecția de 12 Mărțișoare gravate cu simboluri și cuvinte semnificative pentru a inspira schimbarea în viața celor care le poartă.
Relația dintre curaj, armonie, speranță și îndemnul "Zâmbește, iubește, trăiește" poate fi descrisă ca fiind un cerc de forțe pozitive în care fiecare element le susține și le întărește pe celelalte. Curajul ne permite să înfruntăm provocările vieții și să luăm decizii în ciuda fricii, creând astfel armonie în viața noastră. Speranța oferă un sentiment de optimism și încredere în viitor, care ne motivează să continuăm să luptăm pentru a ne atinge obiectivele. "Zâmbește, iubește, trăiește" este îndemnul care ne amintește importanța aprecierii momentelor prezente și a conectării cu cei dragi, ceea ce conduce la creșterea armoniei și a fericirii în viața noastră. În acest fel, puterea unei simple intenții poate fi multiplicată, permițându-ne să trăim cu mai multă conștiință și să facem față oricărei provocări cu curaj, armonie, speranță și veselie.

      
 

2. Al doilea grup de 4 Mărțișoare din argint este alcătuit din: Păpădie, Trifoi, Feminitate și Fluturaș. Și ele fac parte din Colecția de 12 Mărțișoare gravate cu simboluri și cuvinte semnificative pentru a inspira schimbarea în viața celor care le poartă.
Simbolurile papadiei, fluturelui, trifoiului si feminitatii au o putere emotionala si culturala deosebită. Primele trei sunt adesea asociate cu feminitatea. Papadia, un simbol al renasterii si al renuntarii la trecut, poate fi vazuta ca o reprezentare a schimbarii si evolutiei personale. Fluturele, cu frumusetea si transformarea sa, poate fi vazut ca un simbol al libertatii si a potentialului. Trifoiul, cu cele patru frunze fiecare simbolizand altceva, reunește credinta, speranta, dragostea si norocul, poate fi interpretat ca o reprezentare a ciclului vietii si a continuitatii. Toate aceste simboluri sunt adesea asociate cu feminitatea si puterea intentiei, sugerand ca femeile au capacitatea de a se transforma, de a evolua si de a-si gasi propria cale in viata. Toate aceste simboluri ofera o imagine pozitiva si puternica a feminitatii si a puterii feminine de a influenta si controla viitorul.

         


3. Al treilea și ultimul grup de 4 Mărțișoare din argint este alcătuit din: Noroc, Iubire, Fericire și Bucurie
Cuvintele "bucurie", "fericire", "iubire" si "noroc" au puterea de a ne influenta gandurile si sentimentele si pot fi considerate simboluri ale unei intentii pozitive. Bucuria si fericirea sunt sentimente pozitive care ne fac sa ne simtim bine in prezent si care ne dau speranta pentru viitor. Iubirea este o putere transformatoare, care poate schimba viata noastra prin legaturile si relatia puternica pe care o cream cu cei iubiti. Norocul este o sansa sau un eveniment favorabil care poate duce la realizari si succese. Toate aceste cuvinte reunite pot fi folosite ca un simbol al intentiei de a ne concentra pe aspectele pozitive din viata, de a ne construi relatii puternice si de a ne atinge obiectivele. Ne ajută sa ne concentrăm energia si atentia asupra lucrurilor pozitive si sa ne cream astfel o viata mai bogata si mai fericita.

         
 

O PROMOȚIE CU AER DE... PRIMĂVARĂ

PROFITĂ de PREȚUL SPECIAL oferit de Personally ME la achiziționarea a minim 4 brățari mărțișor de argint, personalizate cu simboluri și cuvinte pline de puterea intenției!

Nu uita: Atunci când împărtășim intențiile noastre cu alții, este mai ușor să le îndeplinim. :)
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!