Top 5 idei de cadouri pentru ocazii speciale

Top 5 idei de cadouri pentru ocazii speciale

 

     Pentru a sărbători într-un mod unic și frumos un eveniment special, Personally ME îți propune câteva idei pline de inspirație. Oricare ar fi ocazia pentru care vrei să dăruiești un cadou, noi suntem aici pentru a te ajuta să-l găsești pe cel perfect, prin care să transmiți exact ceea ce dorești pentru cel drag.

     Cadourile personalizate sunt foarte apreciate deoarece ele exprimă efortul de a face o surpriză plăcută. Mai mult decât atât, dacă nu găsești ceva potrivit pentru ține, ne poți contacta pentru a ne consulta cu privire la cadoul ideal. Împreună vom găsi mesajul și simbolul perfecte care să te definească si prin care te poți diferenția de ceilalți.

Cadouri botez – mărturii de botez

     Cum altfel să marchezi un eveniment atât de important precum botezul decât printr-un cadou personalizat? Indiferent că este vorba de mărturii, cadouri pentru nași, pentru fericiții părinți ori bunicii bebelușului, noi te putem ajută să găsești cadoul potrivit pentru fiecare persoană.

     Mărturiile de botez sunt considerate simboluri de apreciere, dar și suveniruri ale evenimentului.

    Invitații unei nunți sau ai unui botez ar fi încântați să primească o amintire frumoasă de la acel eveniment. În semn de mulțumire că v-au fost alături în acele clipe minunate, le poți dărui brățări personalizate cu data evenimentului, cu un simbol reprezentativ sau cu un scurt mesaj de mulțumire. Astfel de cadouri ies din tipare și vei surprinde în mod plăcut.


 

Cadouri nuntă – pentru miri

    Și pentru că “în căsnicie cea mai de preț bijuterie e dragostea”, îți propunem pentru tinerii căsătoriți, un set de brățări personalizate cu un mesaj inspirațional, care să le amintească mereu de iubirea lor.  Sau le poți dărui un set de coliere inscripționate cu data  nunții și numele sau inițialele lor.

    Fii unic dăruind un cadou pe care cuplul să și-l amintească toată viața!

              


Cadouri nuntă - pentru nași

    Cadourile pentru nasi trebuie tratate cu o atentie deosebita, de aceea un set de bratari personalizate cu un mesaj din partea finilor poate fi alegerea perfecta. Si posibilitatile nu se opresc aici…daca stii ca nasul nu este un mare iubitor de bratari, ii poti darui un breloc gravat iar pe nasa sa o surprinzi cu o pereche de cercei sau cu un charm din argint.

              

Cadouri aniversare nuntă

    Nuntă de rubin, de cristal, de aur sau de argint... oricare ar fi etapa din viață unui cuplu drag, ea merită sărbătorită cu un cadou personalizat.

    Indiferent de ceea ce alegi, brățări sau coliere personalizate, brelocuri, charmuri sau cercei, oferite din suflet, ele vor deveni cadouri memorabile - Amintiri Vii. Bijuteriile Personally ME pot fi gravate cu cele mai emoționante mesaje, pentru a sărbători cum se cuvine iubirea lor de ani și ani.

    Distinge-te de ceilalți printr-un cadou inedit marca Personally ME și descoperă o varietate de produse care să te inspire! Te vei bucura astfel de fericirea, zâmbetul și încântarea celorlalți!
 



 

Cadouri corporate -  pentru colegi, șefi sau colaboratori

     Lipsa inspirației este des întâlnită atunci când cauți un cadou business, așa că ne-am gândit să te ajutăm cu propunerile noastre de cadouri de o calitate excepțională, așa cum trebuie să fie cadourile corporate. Designerii noștri talentați se preocupă în cel mai mic detaliu că rezultatul final să fie unul de excepție.

Poți personaliza orice bijuterie din gama noastră cu numele firmei, sloganul acesteia, numele partenerilor tăi de afaceri sau al angajaților. Orice idee ai avea, posibilitățile de gravare sunt nelimitate. Noi abia așteptăm următoarea provocare!

     De ce să oferi un cadou corporate personalizat? Pentru  că reprezintă cea mai originală idee prin care te poți adresa diferitelor gusturi și tipuri de personalități. Orice produs ai alege din oferta noastră, suntem siguri că vei oferi ceva memorabil. Prin personalizare îți vei pune amprenta asupra darului oferit și vei impresiona prin atenția la cele mai mici detalii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!