Cum alegi cadourile potrivite pentru nasii de Botez?

Cum alegi cadourile potrivite pentru nasii de Botez?

Traditii si Cadouri de Botez

Botezul este un prilej de fericire in care fiecare traditie are o semnificatie anume. De exemplu, cea a scufundarii bebelusului in apa sfintita de catre preot reprezinta dobandirea unei noi vieti spirituale.

Cele mai frecvent oferite cadouri sunt hainutele sau lucrurile utile si practice pentru bebelus. Pentru a oferi un cadou cu adevarat memorabil, noi iti propunem cateva idei de cadouri pentru botez inedite, prin care te poti remarca.


 

Cadouri de botez pentru bebelusi

O bratara personalizata din argint pentru nou-nascut este un cadou de care se vor bucura atat parintii, cat si cel mic si pe care il vor putea pastra ani de zile ca amintire a acelei zile pretioase.  Poti opta pentru dimensiuni diferite ale pandantivului, in functie de ceea ce doresti sa inscriptionezi: numele copilului, data nasterii sau un simbol care sa ii poarte noroc.Banutul pentru botez este un cadou pe care, de regula, nasii il ofera celui mic. Acesta se ofera fie in ziua botezului, fie a doua zi, la prima baie a bebelusului facuta de catre nasa.


                  
 
 

Cadouri de botez pentru parinti

In afara cadourilor oferite bebelusului, poti alege si daruri destinate proaspetilor parinti: un lantisor cu pandantiv in forma de talpite bebe pentru mamica si o bratara gravata din argint pentru tatic. Pot fi personalizate cu data evenimentului sau cu un mesaj pe care ai vrea sa il transmiti.

 

Cadouri de botez pentru nasi

Nu exista neaparat o regula in acest sens, dar, cu ocazia botezului, foarte multi parinti aleg sa ofere nasilor drept cadouri, obiecte casnice sau decorative. O varianta inedita cu care nu ai cum sa dai gres este un set de bratari personalizate din argint pentru amandoi, un cadou ce reprezinta o amintire frumoasa a acestui moment fericit.

         
Nasii merita un cadou pe masura anajamentului pe care si l-au asumat fata de miri in toate etapele vietii. Pentru nasa, un cadou care sa ii mearga direct la suflet poate fi un colier personalizat din argint sau o pereche de cercei gravati.  Surprinde-l pe nas cu un breloc personalizat sau o bratara masculina, ambele cadouri fiind ideale pentru a marca o zi speciala si constituie o amintire ce va dainui in timp. 

Alege sa daruiesti cele mai inspirate cadouri de nunta si botez! Inspira-te, alege combinatiile preferate si daruieste bijuterii unicat cu Personally ME!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!