5 intrebari simple pentru a gasi cadoul potrivit

    “Darurile neasteptate plac cel mai mult” spune un proverb italian. Cadourile reprezinta, fara doar si poate, un motiv de bucurie atat pentru cel care le primeste, dar si pentru cel care ofera. Mai mult, putem spune ca a oferi un cadou este o arta.

     Pentru ca stim ca uneori sa alegi un cadou potrivit pentru o persoana speciala, pe care vrei sa o surprinzi intr-un mod neasteptat, memorabil, poate fi dificil, ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor. Nu trebuie sa fie ceva voluminos, pentru „a face impresie”. De cele mai multe ori, dimpotriva, un cadou de mici dimensiuni, dar plin de semnificatie, care transmite sentimente poate face diferenta.
 

Cum sa alegi cadoul cu care sa faci impresie

Iesi din dilema: parcurge aceste 5 intrebari simple si vei gasi cu siguranta acel cadou ideal, memorabil, care transmite emotie si vorbeste despre persoana careia vrei sa-i aduci zambetul pe buze.

1. Cum sa aleg dintre atatea variante?

Cu atatea variante disponibile, este chiar dificil sa gasesti acea idee de cadou special...criteriile dupa care te poti ghida sunt: cadou general sau unul specific (aici intervine tipul de apropiere dintre voi), dupa o tematica anume sau sezonalitate (in preajma sarbatorilor de exemplu).

2. Ideea mea de cadou este una originala?

O intrebare cu un raspuns dificil, insa nu imposibil :) Pentru a raspunde, te poti gandi la reactia din momentul primirii cadoului: il va emotiona, va simti bucurie, va avea un zambet larg pe chip...poti merge chiar mai departe cu imaginatia: intuieste daca momentul daruirii-primirii se poate transforma intr-o amintire de nepretuit, pentru o viata...

3. Care sunt pasiunile sale?

Ce poate fi mai impresionant decat un cadou care vorbeste exact despre tine, despre ceea ce te defineste?! Hobby-urile sale! Acesta ar putea fi intr-adevar un criteriu care sa faca diferenta si cu care sa mergi direct la tinta! Cadoul ideal in acest caz, poate fi alegerea unor bijuterii personalizate care sa reprezinte intr-un mod atractiv acele pasiuni sau te poti gandi la cadouri-experiente: excursii, bilete la diverse evenimente, concerte etc

4. In lipsa unor hobby-uri, ce il/o defineste?

Nu are pasiuni? Sau nu stii sa aiba vreuna? Atunci vezi daca poti alege ceva in functie de felul sau de a fi: calm sau aventurier, ii place mancarea sau anumite bauturi? Adora sa mearga la mare, la munte sau prefera peisajele rurale?

O bijuterie gravata cu constelatia sa reprezinta o alegere de top! Cadourile – bijuterii personalizate in functie de zodie sunt intotdeauna o idee plina de inspiratie! Bratari, coliere sau cercei personalizati cu constelatie impresioneaza printr-o nota de rafinament, autenticitate si „acel ceva personal” in egala masura!
 

Modelele cu mesaje inspirationale gravate raman de asemenea o alegere impresionanta cand vine vorba de cadouri cu incarcatura emotionala. Descopera printre modelele noastre de bijuterii, lasa-te inspirat si alege sau creeaza chiar tu un model unicat!

5. Pune-te in pielea lui. Tu cum te-ai simti daca ai primi un astfel de cadou?

Nu este greu! Incearca sa iti dai seama ce senzatii ai avea tu daca ai primi acel cadou. Entuziasm, emotie, nerabdare (de a-l purta/ de a trai acea experienta), multa bucurie? Oricare ar fi, daca sentimentul este unul pozitiv, ai gasit ceea ce cautai: cadoul perfect este foarte aproape.


 

Pentru un cadou cu adevarat special, ce transmite emotii si sentimente...

Alege un cadou personalizat!

Un astfel de dar, gandit si realizat special si oferit cu tot sufletul va aduce intotdeauna bucurie si un zambet larg pe chipul celor dragi. Descopera alaturi de Personally ME cele mai originale idei de cadouri pentru cei dragi, selectate in functie de relatia ta cu cei pe care iti doresti sa ii surprinzi!

Daca bratarile personalizate (bratari barbat, bratari personalizate pentru femei, bratari cuplu, bratari copii) sau colierele gravate cu mesaje nu te conving...mai avem ceva propuneri pentru tine!

Din categoria Accesorii, cerceii din argint, charmurile pentru bratarile tip pandora sau brelocurile gravate reprezinta tot atatea alegeri inspirate!

Si nu uita: a darui inseamna si a oferi o parte din noi, din sufletul nostru...asa ca alege sa oferi experiente si emotii transpuse in bijuterii ce poarta amprenta celor mai profunde sentimente. "Te iubesc", "Ai grija de tine", "Pentru totdeauna", transmite ceea ce simti intr-un mod inedit, pentru ca, nu-i asa, “darurile neasteptate plac cel mai mult”?!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!