Coliere cu plăcuțe army - cadoul inspirat pentru orice bărbat

Coliere cu plăcuțe army - cadoul inspirat pentru orice bărbat

Colierele din argint pentru bărbați

Accesoriile sunt elementele care transformă o ținută obișnuită într-un cu personalitate și stil. Transmit celorlalți informații despre noi și ne fac mai încrezători. Definiția cadoului perfect pentru bărbați nu există, însă bijuteriile personalizate din argint PersonallyME vorbesc în limba sentimentelor pe care vrei să le exprimi pentru cei dragi.

Să alegi un cadou pentru bărbați – soțul, fratele, tatăl sau un prieten drag, nu este deloc o misiune ușoară, cu atât mai mult atunci când vizezi un cadou original, cu o semnificație aparte. 

 

  

De ce este colierul cu plăcuță army este o opțiune clasică de cadou

Plăcuțele army personalizate reprezintă una dintre opțiunile preferate de cadou pentru bărbații din viața noastră, indiferent de vârstă. De ce? Pentru că este un colier care exprimă putere și masculinitate, este robust și, de regulă, confecționat din materiale dure. 
Colierul army personalizat din argint PersonallyME este o bijuterie elegantă fără a-și pierde masculinitatea, alcătuit dintr-un pandantiv plăcuță dreptunghiulară sau pătrată și un lanț cu bile, ambele din argint. Dimensiunile plăcuței sunt geneorase și permit gravarea mesajelor mai lungi și crearea unui design unic, personalizat pentru destinatarul cadoului. 

 

Idei de personalizare pentru lănțișoarele army

Printre cele mai populare alegeri de gravură pentru pandantivele tip army sunt cele cu citate motivaționale, cu mesaje aniversare și simboluri care întruchipează familia, mesaje de dragoste pentru ocazii romantice sau diverse simboluri statement. De exemplu, un model inedit și care se bucură de mare succes este Colierul Army personalizat Identity. Gravat cu un mesaj funny, acest colier poate deveni o bijuterie cu o semnificație unică.

De obicei, colierele army sunt gravate pe ambele fețe, partea din față fiind personalizată cu un simbol reprezentativ sau un mesaj scurt, iar pe verso cu mesaje mai profunde, cum sunt cele de dragoste.

 

Pentru tătici familiști:

 

Pentru iubit/soț:

  • You are the sunshine of my life
  • Always and forever
  • You till give me butterflies
 

Pentru naș:

  • Best godfather ever
 

Pentru un prieten drag:

 

Un alt mesaj popular este acesta: ”Ești mai iubit decât ai putea vreodată să știi” – iar acest colier army The best son poate fi un cadou special și personal pentru un fiu, un cadou prin care îi arăți cât de mult îl prețuiești.
 


În general bijuteriile pentru bărbați sunt privite cu scepticism, însă acestea completează o ținută, oferă un plus de originalitate și impun un stil personal. Personalizarea face din ele cadouri cu o semnificație unică. Un lănțișor personalizat din argint spune o poveste specială, iar posesorul bijuteriei își va aminti cu drag de momentul în care i s-a oferit în dar colierul.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!