De ce sa participi la Magic Box

De ce sa participi la Magic Box

Când vine vorba de alegerea cadourilor de Cr─âciun, un strop de mister poate transforma un simplu obiect într-o aventur─â memorabil─â. La Personally ME, anul acesta am îmbinat frumuse╚Ťea bijuteriilor personalizate cu emo╚Ťia descoperirii pentru a-╚Ťi oferi Magic Box - cadoul perfect de Cr─âciun pentru tine.

Ce este Cutia Misterioas─â Magic Box?


Magic Box este o cutie de surprize pl─âcute, alese cu grij─â pentru a aduce bucurie ╚Öi entuziasm în momentul deschiderii. Fiecare cutie va con╚Ťine produse în valoare de peste 1000 de lei, care sunt destinate s─â te surprind─â ╚Öi s─â încânte.

Cr─âciunul este momentul ideal pentru a ar─âta celor dragi cât de mult îi pre╚Ťuim. De data asta, noi te s─ârb─âtorim pe tine, cel sau cea care alegi s─â d─âruie╚Öti bijuterii personalizate Personally ME persoanelor iubite. Bijuteriile personalizate din Magic Box sunt selectate pentru a crea o leg─âtur─â emo╚Ťional─â puternic─â, alc─âtuind un cadou de Cr─âciun cu adev─ârat unic ╚Öi personal.

 

Experien╚Ťa Magic Box


Deschiderea unei Cutii Misterioase este o experien╚Ť─â în sine. De la atingerea fin─â a ambalajului pân─â la primul contact vizual cu bijuteriile personalizate ╚Öi celelalte daruri îngrijit prezentate, fiecare element este menit s─â trezeasc─â emo╚Ťii ╚Öi s─â creeze amintiri vii.
 

Povestea din spatele Magic Box


La Personally ME, credem c─â fiecare bijuterie spune o poveste. De aceea, Magic Box nu este doar o colec╚Ťie de obiecte, ci o nar╚Öiune în sine, o poveste de descoperit cu fiecare strat dezv─âluit.


 

Cum s─â devii Ambasador al Brandului nostru


Deschiderea Magic Box este doar începutul. Împ─ârt─â╚Öind experien╚Ťa ta, ai ╚Öansa de a deveni ambasador Personally ME ╚Öi de a te bucura de beneficii exclusive. Promovarea bijuteriilor personalizate ╚Öi a momentelor speciale legate de acestea î╚Ťi pot aduce nu doar recunoa╚Öterea, dar ╚Öi surprize pl─âcute din partea noastr─â.
 

Oportunitatea de a Câ╚Ötiga Cutia Misterioas─â


În fiecare lun─â, fiecare comand─â de minimum 200 lei plasat─â pe site-ul nostru te va înscrie automat într-o tombol─â special─â. Castigatorul va fi ales printr-o extragere la sor╚Ťi ╚Öi va primi aceast─â Cutia Misterioas─â.
 

Regulament și Detalii


Vizitând pagina Magic Box, po╚Ťi citi regulamentul tombolei ╚Öi afla mai multe detalii despre participare. Transparen╚Ťa ╚Öi satisfac╚Ťia clien╚Ťilor sunt pe primul loc pentru noi, astfel c─â î╚Ťi oferim toate informa╚Ťiile necesare pentru a participa cu încredere.Magic Box de la Personally ME reprezint─â esen╚Ťa cadourilor: emo╚Ťie, personalizare ╚Öi o amprent─â de neuitat. V─â invit─âm s─â descoperi╚Ťi magia din fiecare cutie ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi împreun─â cu noi de emo╚Ťia d─âruirii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!