Calendarul de Advent la Personally ME

Calendarul de Advent la Personally ME

Cadouri personalizate de Advent


În cadrul tradiției calendarului de Advent, fiecare număr este o nouă zi în care descoperi o surpriză – o poveste legată de iarnă și de Crăciun, cu tot farmecul ce învăluie sărbătorile. Dar ce este Adventul? 

Adventul este timp de bucurie și liniște, petrecut în așteptarea Crăciunului. De Advent se deschid căsuțele târgurilor de Crăciun, iar atmosfera feerică se umple de arome de vin fiert și turte dulci. Se spune că tot din Advent începe și Moș Crăciun să-și pregătească renii și sania, iar poșta lui nu mai face față scrisorilor.




Calendarul de Advent este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajunul Crăciunului. Înainte de a fi o alergătură după cadouri, în Advent fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească sufletește, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera Crăciunului.

În acest an, Personally ME organizează pentru prima dată Calendarul Surprizelor de Advent: fiecare zi din luna decembrie, începând de pe 1 Decembrie ascunde o bijuterie la reducere sau o ofertă surpriză care te aduce mai aproape de Crăciun și îți oferă un motiv în plus de a aștepta cu bucurie Sărbătorile de iarnă.
Cadourile la ofertă pot fi comandate doar în ziua de advent menționată în postările noastre de pe paginile de Social Media:
Facebook
Instagram

Dacă îți dorești o brățară din piele pentru soțul sau tatăl tău, ori vrei să îi oferi mamei un colier gravat cu un mesaj de suflet, fii cu ochii în fiecare zi pe Facebook și Instagram pentru a primi oferta și a pregăti din timp darurile pentru cei dragi.



 
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de fiecare zi până la Crăciun!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!