Calendarul de Advent la Personally ME

Calendarul de Advent la Personally ME

Cadouri personalizate de Advent


În cadrul tradi╚Ťiei calendarului de Advent, fiecare num─âr este o nou─â zi în care descoperi o surpriz─â – o poveste legat─â de iarn─â ╚Öi de Cr─âciun, cu tot farmecul ce înv─âluie s─ârb─âtorile. Dar ce este Adventul? 

Adventul este timp de bucurie ╚Öi lini╚Öte, petrecut în a╚Öteptarea Cr─âciunului. De Advent se deschid c─âsu╚Ťele târgurilor de Cr─âciun, iar atmosfera feeric─â se umple de arome de vin fiert ╚Öi turte dulci. Se spune c─â tot din Advent începe ╚Öi Mo╚Ö Cr─âciun s─â-╚Öi preg─âteasc─â renii ╚Öi sania, iar po╚Öta lui nu mai face fa╚Ť─â scrisorilor.
Calendarul de Advent este expresia ner─âbd─ârii ╚Öi a preg─âtirii în a╚Öteptarea s─ârb─âtorilor, num─ârând la propriu, zi cu zi, pân─â în Ajunul Cr─âciunului. Înainte de a fi o alerg─âtur─â dup─â cadouri, în Advent fiecare zi ar trebui s─â ne îmbog─â╚Ťeasc─â suflete╚Öte, s─â ne bucure ╚Öi s─â ne introduc─â treptat în atmosfera Cr─âciunului.

În acest an, Personally ME organizeaz─â pentru prima dat─â Calendarul Surprizelor de Advent: fiecare zi din luna decembrie, începând de pe 1 Decembrie ascunde o bijuterie la reducere sau o ofert─â surpriz─â care te aduce mai aproape de Cr─âciun ╚Öi î╚Ťi ofer─â un motiv în plus de a a╚Ötepta cu bucurie S─ârb─âtorile de iarn─â.
Cadourile la ofert─â pot fi comandate doar în ziua de advent men╚Ťionat─â în post─ârile noastre de pe paginile de Social Media:
Facebook
Instagram

Dac─â î╚Ťi dore╚Öti o br─â╚Ťar─â din piele pentru so╚Ťul sau tat─âl t─âu, ori vrei s─â îi oferi mamei un colier gravat cu un mesaj de suflet, fii cu ochii în fiecare zi pe Facebook ╚Öi Instagram pentru a primi oferta ╚Öi a preg─âti din timp darurile pentru cei dragi. 
V─â a╚Ötept─âm s─â ne bucur─âm împreun─â de fiecare zi pân─â la Cr─âciun!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!