Cadouri personalizate pentru învățători, diriginți, profesori. Recomandări și idei inspirate - by Personally ME

Cadouri personalizate pentru învățători, diriginți, profesori. Recomandări și idei inspirate - by Personally ME
Iată că a venit momentul să încheiem un an școlar atipic și destul de dificil, la care ne-am adaptat cu greu, dar ÎMPREUNĂ am reușit să îl ducem la bun sfârșit! Copiii noștri merită toată aprecierea pentru că au făcut față acestei provocări, dar să nu-i uităm pe cei care i-au ghidat și s-au ocupat de ei, în ciuda vremurilor dificile: PROFESORII.

Educator, învățător, diriginte - profesorul este privit ca un al treilea părinte pentru elevi, fiind persoana de nădejde în incinta școlii, implicându-se nu doar în educația elevilor săi, ci și în sfătuirea cu privire la drumul pe care vor să îl apuce în viață. Sunt oameni care pun suflet zi de zi în munca lor didactică și merită toată aprecierea și recunoștința noastră.

Dacă doriți să îi surprindem pe dragii noștri dascăli cu un dar de sfârșit de an școlar, Personally ME vă sare în ajutor cu câteva idei de bijuterii din argint, atât pentru doamne, cât și pentru domni. De asemenea, vă sugerăm și câteva idei de mesaje pe care le puteți grava pe bijuteria aleasă, pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de modele de unde vă puteți inspira. 

Doamnele profesoare vor aprecia un colier delicat sau o brățară cu lănțișor din argint and gravat un mesaj special, în limba română sau în limba engleză și semnătura elevului, sau grupului de elevi, care i-l pot oferi în dar. Lăsați-vă inspirați de câteva modele pe care le-am realizat de-a lungul timpului:

           


   
 
             
              Acest colier poate fi completat cu o pereche de cercei eleganți pentru a alcătui un set fermecător ce va fi apreciat și purtat cu drag de fericita posesoare! 




















Domnii profesori nu pot fi trecuți cu vederea, și ei ne sunt dragi și vrem să-i bucurăm cu cadouri speciale, masculine și de păstrat peste timp, ca amintire a generațiilor cărora le-au fost îndrumători în viață. Vă propunem astfel un breloc pe care puteți grava un mesaj de suflet ”Profesorii sădesc semințele cunoașterii ce vor rodi întreaga viață” sau un mesaj cu tematică :

2 teach is + 2 touch lives = 4 ever ❤️


Brățările si colierele bărbătești personalizate sunt o idee inedită de cadou și pot fi oferite domnilor profesori. Puteți regăsi pe site-ul nostru câteva astfel de exemple potrivite: 


 

Putem grava orice mesaj doriți, iar ca inspirație vă propunem următoarele mesaje cu ajutorul cărora am făurit bijuterii pline de farmec pentru dragii noștri dascăli:

  • ”The best teacher ”;
  • ”A teacher takes a hand, opens a mind and touches a heart.”
  • ”teach ❤️ love ❤️ inspire” - care merge de minune gravat pe modelele noastre cu disc: colierul cu codul CL402 și brățara cu codul BR188.
  • Pentru modelul de breloc cu 2 componente - pătrat și bănuț - puteți grava un mesaj de mulțumire: ”Multumesc!/Thank you!” alături de un simbol reprezentativ, sau un alt mesaj special: ”doar o inimă uriașă poate modela minți de pitici/ it takes a big ❤️ to teach little minds” / ”a great teacher is hard to find and impossible to forget”.
  • Un alt mesaj ce produce emoție și ar putea fi gravat pe colier sau brățară este acesta: ”A teacher plant seeds of knowledge that grow forever”, al cărui corespondent în limba română sună astfel: ”Profesorii sădesc semințele cunoașterii ce vor rodi întreaga viață”.

Vă invităm să alegeți din categoria noastră de produse destinate profesorilor acel model care vă place cel mai mult, care se potrivește cel mai bine celui ce doriți să-l oferiți. Orice model poate fi personalizat cu mesajul pe care îl doriți și astfel cadoul devine unul simbolic, oferit din suflet, care va exprima sentimentele de recunoștință și respect pe care le purtați profesorilor.

Tu ce cadou îi vei oferi profesorului tău?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!