Cadouri Valentine’s Day. Cum ne exprimam iubirea de Sfantul Valentin?

Cadouri Valentine’s Day. Cum ne exprimam iubirea de Sfantul Valentin?

Ce ai vrea sa transmita cadoul tau de Valentine's Day?

 

     Stim cu totii cat de dificila este alegerea unui cadou potrivit pentru alesul sau aleasa inimii noastre, cele mai mari dileme fiind legate de intrebari precum: Ce vrem sa transmita cadoul nostru? Oare ii va placea? Cum prima zi din an in care ai vrea sa ii amintesti cat de important sau importanta a ramas pentru tine este Valentine's Day, iar varietatea ideilor de cadouri pentru indragostiti este foarte vasta, noi, la Personally ME am descoperit un secret pe care vrem sa vi-l impartasim: poti transmite emotie mai ales prin intermediul unui cadou simplu, dar bogat in semnificatii. 

     Sfatul nostru este, prin urmare, acesta: anul acesta de Valentine’s Day nu te mai gandi la daruri complicate; iubirea voastra poate fi exprimata cu un mesaj personalizat gravat pe o bijuterie eleganta din argint.⚜️

     O bijuterie personalizata din argint este combinatia ideala intre a darui un obiect fermecator si a-i marturisi sentimentele pe care i le porti. Simplu, nu? In realitate insa, cuvintele pe care vrei sa le transmiti nu ies asa cum ti-ai fi dorit sau, pur si simplu, nu ai inspiratie… De-a lungul timpului, in atelierul Personally ME am creat o multime de modele de bijuterii din argint dedicate iubirii si familiei. Cele mai frumoase mesaje de dragoste ne-au fost transmise de oameni care au dorit sa ofere un cadou original, creat de ei insisi. Pana la finalul acestui articol suntem siguri ca ideile bune nu vor intarzia sa apara. 
 

Cadouri Valentine’s Day cuplu

     Pentru un cuplu romantic, un set de bratari personalizate cu un mesaj de dragoste poate fi alegerea perfecta de Ziua Indragostitilor. Chiar daca partenerul sau partenera ta iti cunoaste sentimentele, un astfel de gest reprezinta o noua ocazie de a va consolida relatia. 

     Aveti amintiri care va leaga sau care va aduc aminte de momentul in care v-ati cunoscut? Marcheaza-le pentru totdeauna cu un set de bratari personalizate.

     Poti inscriptiona data in care v-ati cunoscut, a logodnei sau aniversarea casatoriei, pentru orice idee noi suntem pregatiti sa o transformam in realitate. Posibilitatile de gravare sunt infinite! 
 

Cadouri Valentine’s Day pentru el

     Un cadou inedit de Valentine’s Day pentru el inseamna un cadou care sa-l surprinda in mod placut. In functie de tipul personalitatii lui, vei sti cum sa alegi mesajul perfect. E nevoie doar sa-ti cunosti partenerul si sa-ti dedici cateva minute pentru a-i face cadoul personalizat fix dupa stilul si gusturile lui.

     Este un familist convins? Daruieste-i o bijuterie personalizata cu un simbol care sa exprime esenta familiei voastre. 

     Iubeste sa-i spui vorbe frumoase? O bratara, un colier sau un breloc personalizat cu un mesaj special care sa fie legat cumva, intr-un mod simbolic, de relatia voastra.
     Daca nu este tocmai un barbat romantic si nu este mare amator al sarbatoririi zilei de Valentine’s Day, ii poti darui o bijuterie personalizata cu o pasiune, un hobby sau chiar cu meseria lui. E pasionat de motociclete sau de fotbal? Iubeste animalele? Arata-i ca il cunoaasti si il iubesti pentru ceea ce este, daruindu-i o bratara personalizata cu un simbol pe gustul lui!

 

Cadou de Valentine’s Day pentru ea

     Pentru a afla care este cadoul perfect de Valentine’s Day pentru ea, trebuie sa fii atent la detalii si sa nu uiti care sunt lucrurile care ii plac cel mai mult. Cadoul pentru ea trebuie sa fie o combinatie intre gusturile ei si sentimentele tale ❤

     Daca este pasionata de bijuterii, de ce sa nu o surprinzi cu o bratara fermecatoare cu cristal Swarovski sau un colier din argint personalizat? Mesajul pe care il transmiti trebuie ales in functie de personalitatea ei: este romantica, este puternica, este independenta…

     Femeile iubesc dintotdeauna accesoriile din argint: charm-uri pentru bratari, cercei, brose… orice detaliu care le completeaza tinuta si le face remarcate va fi apreciat.

     Daca sunteti la inceputul relatiei si nu ii cunosti foarte bine gusturile, poti alege sa-i daruiesti un colier personalizat cu initiala numelui ei sau un set format din bratara personalizata cu constelatia zodiei si o pereche de cercei.

     Nu vrei sa ii transmiti in mod direct mesajul tau? Daruieste-i un colier nepersonalizat din argint format dintr-un lantisor finut si doua cercuri ce pot semnifica dragostea eterna, prietenia, echilibrul, infinitul.

     Atunci cand vorbim de un cadou personalizat de Valentine’s Day, lista ideilor e aproape nesfarsita. Prin personalizare, un cadou aparent banal va deveni unic, de neuitat!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!