Cadouri corporate personalizate

Cadouri corporate personalizate

Un cadou corporate are o semnificație diferită pentru fiecare lider dintr-o companie. Dar o bijuterie corporate personalizată poate deveni modul ideal prin care un brand își comunică misiunea și valorile.

Ținând cont de avalanșa de oferte care de care mai extravagante întâlnite pe internet, Personally ME vine în întâmpinarea antreprenorilor și managerilor care vor să-și fidelizeze angajații sau caută să-și răsplăteasca vechii colaboratori cu cadouri semnificative. Știm cu toții unde sfârșesc cadourile neinspirate: într-un sertar sau chiar mai rău, pot ofensa persoane cu care ne dorim să creăm o legătură profesională. Vestea bună este că există modalități de a alege cadouri care să fie apreciate pentru valoarea lor simbolică și care ajung să întărească relațiile de colaborare.

În mediul de business, obiceiul de a oferi cadouri este unul impersonal. Pentru a da o notă originală cadoului, noi oferim diversitate în selectarea tipului de bijuterie, a gravurii, precum și o calitate ireproșabilă a execuției. Un astfel de cadou trebuie să vorbească de la sine, să înglobeze ideea de respect și admirație dar să transmită și emoție.



 

Personally ME și cadourile corporate personalizate


Oferta noastră este extrem de diversificată, de la brățări sau coliere din argint 925 și până la brelocuri pe care putem incripționa un logo alături de un mesaj inspirațional, care să ofere personalitate bijuteriei. De asemenea, pe verso se pot grava numele persoanelor care se vor purta bijuteria. Intenția din spatele unei bijuterii corporate este aceea de a crea o stare de bine, fără obligații, dar având în vedere perspectiva unei relații sincere și reciproc avantajoase. 

    


Creăm cadouri corporate pentru Mărțișor, 8 Martie, Paște sau Crăciun, precum și pentru alte tipuri de evenimente, conferințe, trimestriale sau campanii de comunicare. 

Zilele de naștere ale partenerilor de business sau angajaților merită să fie celebrate alături de surprize încărcate de sens. 
Suntem atenți la specificațiile fiecărei comenzi, realizăm simulări ale produsului finit, iar personalizarea se realizează împreună cu unul dintre designerii noștri cu experiență.
Comenzile mari beneficiază de discounturi generoase, în funcție de cantitatea dorită, de complexitatea design-ului și timpul necesar pentru livrare. Expediem în orice localitate din România, la sediul companiei sau direct la parteneri sau angajați. 


Cere o Ofertă personalizată pe adresa de email: contact@personallyme.ro sau la numărul de contact: 0728206831.

O parte dintre partenerii care au ales serviciile noastre:
   
   

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!