Cadouri corporate personalizate

Cadouri corporate personalizate

Un cadou corporate are o semnifica╚Ťie diferit─â pentru fiecare lider dintr-o companie. Dar o bijuterie corporate personalizat─â poate deveni modul ideal prin care un brand î╚Öi comunic─â misiunea ╚Öi valorile.

╚Üinând cont de avalan╚Öa de oferte care de care mai extravagante întâlnite pe internet, Personally ME vine în întâmpinarea antreprenorilor ╚Öi managerilor care vor s─â-╚Öi fidelizeze angaja╚Ťii sau caut─â s─â-╚Öi r─âspl─âteasca vechii colaboratori cu cadouri semnificative. ╚śtim cu to╚Ťii unde sfâr╚Öesc cadourile neinspirate: într-un sertar sau chiar mai r─âu, pot ofensa persoane cu care ne dorim s─â cre─âm o leg─âtur─â profesional─â. Vestea bun─â este c─â exist─â modalit─â╚Ťi de a alege cadouri care s─â fie apreciate pentru valoarea lor simbolic─â ╚Öi care ajung s─â înt─âreasc─â rela╚Ťiile de colaborare.

În mediul de business, obiceiul de a oferi cadouri este unul impersonal. Pentru a da o not─â original─â cadoului, noi oferim diversitate în selectarea tipului de bijuterie, a gravurii, precum ╚Öi o calitate irepro╚Öabil─â a execu╚Ťiei. Un astfel de cadou trebuie s─â vorbeasc─â de la sine, s─â înglobeze ideea de respect ╚Öi admira╚Ťie dar s─â transmit─â ╚Öi emo╚Ťie. 

Personally ME și cadourile corporate personalizate


Oferta noastr─â este extrem de diversificat─â, de la br─â╚Ť─âri sau coliere din argint 925 ╚Öi pân─â la brelocuri pe care putem incrip╚Ťiona un logo al─âturi de un mesaj inspira╚Ťional, care s─â ofere personalitate bijuteriei. De asemenea, pe verso se pot grava numele persoanelor care se vor purta bijuteria. Inten╚Ťia din spatele unei bijuterii corporate este aceea de a crea o stare de bine, f─âr─â obliga╚Ťii, dar având în vedere perspectiva unei rela╚Ťii sincere ╚Öi reciproc avantajoase. 

    


Cre─âm cadouri corporate pentru M─âr╚Ťi╚Öor, 8 Martie, Pa╚Öte sau Cr─âciun, precum ╚Öi pentru alte tipuri de evenimente, conferin╚Ťe, trimestriale sau campanii de comunicare. 

Zilele de na╚Ötere ale partenerilor de business sau angaja╚Ťilor merit─â s─â fie celebrate al─âturi de surprize înc─ârcate de sens. 
Suntem aten╚Ťi la specifica╚Ťiile fiec─ârei comenzi, realiz─âm simul─âri ale produsului finit, iar personalizarea se realizeaz─â împreun─â cu unul dintre designerii no╚Ötri cu experien╚Ť─â.
Comenzile mari beneficiaz─â de discounturi generoase, în func╚Ťie de cantitatea dorit─â, de complexitatea design-ului ╚Öi timpul necesar pentru livrare. Expediem în orice localitate din România, la sediul companiei sau direct la parteneri sau angaja╚Ťi. 


Cere o Ofert─â personalizat─â pe adresa de email: contact@personallyme.ro sau la num─ârul de contact: 0728206831.

O parte dintre partenerii care au ales serviciile noastre:
   
   

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!