Ce semnificație are bănuțul din argint pentru botez

Ce semnificație are bănuțul din argint pentru botez

Semnificația cadourilor care se fac cu ocazia botezului

   
   Botezul este un prilej de fericire în care ritualul are o semnificație aparte. De exemplu, cea a scufundării bebelușului în apa sfințită de către preot reprezintă dobândirea unei noi vieți spirituale. 

   Dacă ești părintele bebelușului sau ești nașă/naș pentru micuțul ce urmează a fi creștinat, cu siguranță vei dori să faci un cadou plin de semnificații. Pentru a oferi un cadou cu adevărat memorabil, noi îți propunem câteva idei inedite pentru amintiri care vor rămâne vii peste ani. 
Printre cele mai populare cadouri pentru un bebeluș în ziua botezului, se numără articolele de îmbrăcăminte și obiecte pentru păstrarea amintirilor: albume foto, cutiuțe în care părinții păstrează cu emoție micile dovezi ale evoluției puiului lor, precum primii dințișori sau șuvițele de păr. Poate fi dificil să te gândești ce anume să cumperi, așa că sfatul nostru este să te sfătuiești cu părinții pentru că ei știu cel mai bine ce ar fi util și binevenit din partea cuiva, cu atât mai mult dacă dorești să dăruiești un premergător, un scaun auto sau un cărucior. 

 
 

 

Cadouri personalizate oferite cu ocazia botezului

   Sosirea pe lume a unui copil este un eveniment special, unic și marchează o nouă etapă în viețile tuturor. Micul pui de om primește daruri și urmează să fie botezat. Dar cum alegi cadoul perfect? Optezi pentru un cadou practic sau unul simbolic? 
Bijuteriile oferite celor mici au devenit rapid opțiunea preferată a persoanelor care vor să marcheze evenimentul altfel decât cu un cadou clasic, mai ales că bijuteriile pot fi personalizate și constituie amintiri neprețuite peste ani. Selecția noastră de bijuterii personalizate din argint dedicate bebelușilor este disponibilă pe site și poți alege o bijuterie pe care să o personalizezi așa cum îți dorești pentru un dar cu adevărat special.


 

Bănuții din argint personalizați - Noroc, sănătate, prosperitate și ceva în plus...


   Băiețel sau fetiță, micul pui de om ce urmează a fi botezat va primi în dar un bănuț de argint special creat pentru el, din argint 925, dăruit de părinți sau de nași.
Dincolo de simbolistica bogată – noroc, sănătate, putere, prosperitate – bănuțul din argint personalizat pentru botez constituie un dar ce își va păstra frumusețea în timp și va fi mărturia unui moment unic în viața omului de mai târziu. Poate fi personalizat cu numele bebelușului, data și ora nașterii, semnul zodiacal, precum și greutatea și înălțimea avută la naștere.
Firul roșu de care va fi legat bănuțul aduce noroc și protejează de deochi.

 

 

Ce fel de mesaje sunt potrivite pentru a fi gravate pe un bănuț din argint pentru botez?

   Un bănuț de botez din argint personalizat este un dar magic. De cele mai multe ori, cei care aleg acest cadou special sunt fie părinții, fie nașii micuțului. Pe pandantivul din argint ei aleg să graveze numele copilului, data botezului și un simbol simpatic ce reflectă personalitatea celui mic. Pe lângă nume și data, pot fi adăugate și alte informații de la naștere: greutatea, înălțimea sau ora la care bebelușul a venit pe lume.
Un îngeraș pe nor pufos, întruchipând îngerul păzitor al copilașului, un băiețel pe bicicletă sau o fetiță balerină grațioasă și delicată. Poți alege să gravezi pe verso un mesaj scurt, cum ar fi ”Cu dragoste, de la nași!”, o urare de suflet sau un citat care să îl însoțească și să îl ghideze pe tot parcursul vieții. 


 

Cadouri personalizate pentru nașii de botez

   În calitate de părinte, cu siguranță vrei să îi surprinzi pe nașii de botezi într-un mod cât mai original, cu ocazia botezului. O poți face dăruindu-le un set de brățări personalizate pentru cuplul de nași, iar dacă familia cuprinde și un micuț membru, poți alege un cadou personalizat din colecția noastră de brățări pentru copii.
 

Nu uita!

   La finalul zilei, cel mai frumos cadou pe care poți să îl dăruiești este timpul tău, faptul că ai fost prezent și ai oferit celor dragi suportul și dragostea ta necondiționată! Orice cadou ai alege, dăruiește-l din suflet, iar efortul tău de a face ziua celor dragi mai frumoasă nu va fi uitat foarte ușor.

 
   Luna aceasta sărbătorim întreaga familie și îți oferim o serie de reduceri la produsele din această categorie. Toți bănuții de botez au aplicată reducerea de 10% și poți opta pentru gravura verso gratuită

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!