Vara aceasta se poartă vibrațiile puternice

Vara aceasta se poartă vibrațiile puternice

Poartă cu tine energia verii și mesajele care te inspiră. Descoperă vibrația zilelor însorite cu colecția Summer Vibes.


Colecția Summer Vibes este compusă din bijuterii cu pandantive din argint personalizate cu mesaje sau simboluri care îți aduc vara mai aproape. Pandantivele personalizate sunt talismane aducătoare de vibrații pozitive, noroc și bunăstare.

Descoperă colierele și brățările cu șnur sau pe cele realizate în totalitate din argint Summer Vibes. Profită de oferta 1 + 1 la brățările cu șnur reglabil și 10 % reducere la toate bijuteriile de vară.



Bijuteriile din argint din colecția Summer Vibes sunt realizate cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Fiecare pandantiv este asamblat manual și gravat cu cea mai nouă tehnologie laser, iar argintul de înaltă calitate conferă pieselor un luciu subtil și o rezistență deosebită, astfel încât acestea să rămână frumoase și strălucitoare de-a lungul timpului. 

La cerere, pandantivele din argint Summer Vibes pot fi încrustate cu un cristal într-o culoare la alegere.
Fie că alegi un pandantiv cu un mesaj motivațional sau unul cu un simbol care reprezintă o intenție, fiecare bijuterie îți va reaminti că vibrațiile bune vin din interior, iar fericirea, norocul, dragostea sau bunăstarea pot fi atrase doar prin gândire pozitivă și emoții frumoase. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!