Idei Cadouri de Crăciun: Și dacă ai alege originalitatea?

Idei Cadouri de Crăciun: Și dacă ai alege originalitatea?
 

Odată cu vremea rece și sezonul păturicilor pufoase, ciocolata caldă, și Harry Potter te îmbie să te gândești deja la perioada magică a anului, pe care cu toții o așteptăm. Este momentul perfect să începi să faci planuri de sărbători și mai ales să planifici cadourile de Crăciun. Ne dorim tare mult să te ajutăm așa că rămâi cu noi pentru sfaturi practice, idei de cadouri pentru toata familia și puțină magie. ✨
 

Bijuteriile personalizate ❤ printre cele mai apreciate cadouri

        Cum poți alege un cadou de Crăciun care să surprindă cu adevarat? Răspunsul este simplu…Privește cadoul drept ocazia perfectă pentru a transmite ceva acelei persoane, un mesaj, o declarație… orice idee ai avea, o poți folosi pentru a crea un cadou de neuitat.

Ține cont de câteva sfaturi:

  • stilul persoanei: sport, casual sau elegant, cu siguranta trebuie sa fii atent la ce preferinte are persoana care primeste cadoul tau, cu toate ca tu preferi altceva.
  • vârsta și relația pe care o ai cu acea persoana sunt importante pentru ca în funcție de aceste criterii vei alege mesajul pe care vrei să îl transmiți prin cadou.
  • hobby-urile și pasiunile celor dragi sunt un alt indiciu care te pot conduce spre cadoul perfect pe care îl vor aprecia fără îndoială.
  • bijuteriile si accesoriile personalizate din argint sunt cadouri perfecte, memorabile care transmit emoții, sentimente și cele mai frumoase gânduri ale voastre!
 

Fii inspirat și alege cu multă atenție. Efortul tău va fi răsplătit!

  • Cadouri pentru EL: Cel mai probabil ideile tale de cadouri pentru iubit sau sot s-au cam epuizat pe parcursul anului, cu ocazia altor evenimente importante: aniversari, onomastici, Ziua Indragostitilor, aniversarea căsătoriei… si lista poate continua. Craciunul acesta, îți sugerăm să mizezi pe emoție și să îl surprinzi cu un cadou special precum o bratara sau un colier personalizat cu un mesaj care sa exprime într-un mod inedit sentimentele tale față de el. Dacă nu poartă bijuterii, un breloc personalizat poate fi o idee de cadou cu care nu vei da gres. În altă ordine de idei, alegând să oferi un cadou simbolic care să vă apropie și să vă aducă și mai multe clipe magice împreună, organizează o cină cu mâncarea preferată în ajunul Crăciunului, și asortati-vă cu o pijama calduroasă, un halat de baie plușat sau o pereche de șosete amuzante. Ține minte, bucuria constă în lucruri mici, bucurându-vă împreună.

  • Cadouri pentru EA: Doamnele și domnișoarele au fost sărbătorite și bucurate cu cadouri tot anul de asemenea, astfel că perioada sărbătorilor sunt ocazia perfectă de a pune accentul pe daruri mici, cu simboluri și semnificații de suflet. Nu vei da greș nicicând cu o bijuterie personalizată, fie un colier special gravat cu amprenta ta, cu ajutorul căruia te va avea mereu aproape, fie acest șirag de perle elegant și prețios, cu un pandantiv gravat cu un mesaj puternic. Adaugă o eșarfă prețioasă din cașmir, o carte de citit în fața șemineului sau parfumul preferat și ai cadoul perfect! Te ajutam sa alegi un cadou de Craciun perfect, plin de fantezie, un cadou cu semnificatie care ii va starni zambetul, un dar unic care sa ii aduca aminte cu drag de tine si de momentul in care i l-ai daruit.
                                                
  • Cadouri pentru Cupluri: Pentru a crea o amintire în doi cu ocazia Crăciunului, nu este nevoie decât de puțină dedicare. Povestea voastră poate fi sărbătorită printr-un cadou personalizat, realizat cu finețe și atenție la detalii. Fie că este vorba de un set alcătuit din două piese sau de un cadou compus din obiecte distincte, tu poți alege modelele de bijuterii, iar noi le vom transforma intr-un cadou memorabil.   
  • Cadouri Crăciun în funcție de zodieSi pentru ca ne place sa facem lucrurile altfel si sa fim originali, te sfatuim sa alegi bijuterii gravate cu constelatii, cu care vei impresiona intr-un mod simplu. Personalizate cu constelatia zodiei, bratarile, colierele sau brelocurile Personally ME vor deveni un cadou de suflet, pe care sa il aiba mereu aproape.
  • Cadouri Crăciun prieteni sau frati: Prietenii cei mai buni, fratii si surorile sunt persoane dragi cu care ai impartasit momente frumoase, de aceea cadourile de Craciun pentru acestia trebuie alese cu inspiratie. Merita sa le daruiesti ceva care sa le aminteasca de tine si care sa ii faca sa zambeasca.
  • Cadouri de Crăciun părinți, cunoștințe, șefi, colegi: Părinții merita un cadou de Crăciun cu totul special, unul care sa exprime respectul si iubirea fata de ei. Pentru ca ne-au ghidat pasii in fiecare zi si ne-au ajutat sa facem alegerile corecte, te invitam sa descoperi o selectie aparte de bijuterii personalizate pentru parinti. Nu dai gres cu un cadou pentru sef, daca in alegerea acestuia tii cont de personalitatea sau de pasiunile lui. Cadoul pentru sef depinde foarte mult si de relatia pe care o ai cu acesta.  Dar cu siguranta, prin ceea ce daruiesti trebuie sa arati cat de mult il respecti si apreciezi. Cadourile de Craciun pentru colegi pot fi o provocare si probabil de multe ori te-ai gandit ce sa le daruiesti…poate pe unii dintre ei ii cunosti suficient de bine si esti in tema cu gusturile lor, dar pentru cei care iti sunt mai putin apropiati poti opta pentru un cadou simbolic sau mici suveniruri.

           Crăciunul este o sărbătoare magică iar cadourile ar trebui să fie mai mult decât cadouri… ar trebui să fie încărcate de emoții și trăiri și să aducă cu ele îmbrățișări și timp petrecut împreună, pentru că uneori timpul este cel care lipsește.
           Frumoase, simbolice, unice, cu diferite povești în spate, bijuteriile personalizate Personally ME sunt cadouri de Crăciun inedite, care vor ajunge direct la suflet! Tu ce mesaje alegi să transmiți celor dragi prin intermediul cadourilor de Crăciun?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!