Afla ce bijuterii iti poarta noroc si care este semnificatia lor!

Bijuterii cu simboluri si semnificatii norocoase

     Bijuteriile cu simboluri norocoase au puterea de a ne tine conectati dorintelor si aspiratiilor noastre, de a ne aduce acele vibratii pozitive de care avem nevoie in fiecare zi. Talismanele, amuletele si bijuteriile norocoase au fost purtate in acest scop inca din cele mai vechi timpuri.  In zilele noastre, ele nu au devenit mai putin importante. Ne place sa fim inconjurati de simboluri aducatoare de noroc si putini sunt cei care le considera nesemnificative. Indiferent de forma pe care o imbraca: amulete, talismane, pandantive personalizate, bijuterii, obiecte decorative, simbolurile cu rol protector sporesc increderea in fortele proprii si transmit energie pozitiva.

    Pentru ca ne place sa le avem mereu aproape, personalizarea unei bijuterii din argint cu un simbol norocos pe care sa o purtam zi de zi ramane varianta ideala. O bijuterie din argint personalizata cu un simbol norocos poate fi si un cadou inedit pe care sa-l oferi celor dragi, fiind o modalitate de comunicare cu acestia, o amintire, ceva foarte personal.
 

Cele mai populare simboluri norocoase pe… o bijuterie Personally ME

     Pentru ca ne dorim ca bijuteriile create de noi sa aduca bucurie, iubire, armonie, energie pozitiva si incredere, va prezentam cele mai populare simboluri norocoase pe care le poti grava pe bijuteriile noastre din argint.

  • Trifoiul cu patru foi

Cele 4 frunze ale trifoiului cu patru foi simbolizeaza faima, bogatia, dragostea si sanatatea. Se spune ca cei care il au mereu asupra lor nu pot fi atinsi de rau. Este simbolul ideal, fiind aducator de noroc pe toate planurile. Simte-te norocoasa in fiecare zi si poarta o bratara unicat sau daruieste-o unei persoane care are nevoie de ea!

  • Copacul vietii

Copacul vietii este un simbol plin de semnificatii, ce dateaza din cele mai vechi timpuri. Reprezinta o conectare cu tot ceea ce ne inconjoara si ne reaminteste ca fericirea noastra depinde si de cei jurul din nostru si, in general, de tot ce ne inconjoara.


 

  • Fluturasul

Fluturele simbolizeaza transformarile prin care o persoana trece de-a lungul vietii, pentru a-si gasi echilibrul si armonia. Cu radacini puternice in traditia chineza, fluturele reprezinta si libertatea spiritului uman, lipsirea de ingradiri si  renuntarea la temeri. Aduce noroc, fericire, abundenta, sanatate si binecuvantare, fiind potrivit pentru a fi purtat atat de adulti, cat si de copii.

  • Papadia

Papadia semnifica dorintele devenite realitate. De asemenea, papadia este perceputa ca un simbol al perserverentei si incapatanarii. Uneori, este asociata si cu libertatea. O bratara personalizata cu simbol papadie si un cristal Swarovski delicat va fi un cadou memorabil pentru cei dragi.

  • Yin si Yang

Cel mai popular simbol al religiei taoiste si un talisman extrem de raspandit in intreaga lume, Yin si yang simbolizeaza echilibrul spre care tindem cu toti. Purtarea unei bijuterii gravate cu Yin si yang poate arata faptul ca traiesti sau ca iti doresti sa traiesti o viata echilibrata, fara a oscila spre extreme.


 

  • Mana Fatimei

In religia musulmana mai este cunoscuta si sub numele de mana Hamsa si este considerata un simbol foarte puternic ce protejeaza purtatorii de energiile negative.
 

  • Bufnita

Bufnita atrage bunastarea si confortul, fiind asociata cu intelepciunea si inteligenta. Aceasta ajuta foarte mult pe plan profesional, contribuind la dezvoltarea capacitatilor intelectuale.
 

  • Infinitul sau inima si infinitul

Asa cum ii spune si numele, simbolul infinitului este asociat cu puterea de a merge mai departe, la nesfarsit. Acesta mai poate semnifica perfectiunea, echilibrul, armonia, legatura dintre cer si pamant, oportunitatile infinite. Bijuteriile cu charm infinit sau gravate cu semnul infintului sunt extreme de apreciate, mai ales datorita semnificatiilor sale deosebite.
 

  • Crucea

Crucea reprezinta in primul rand legatura cu Dumnezeu. Crucea simbolizeaza protectia divina iar cel care o poarta este pazit de rele, farmece si blesteme.


 

  • Spirala vietii

Spirala vietii este unul dintre cele mai vechi simboluri spirituale ale lumii si are extrem de multe semnificatii. Ea poate reprezenta schimbarea, evolutia, dezvoltarea si energia. Spirala este un simbol care ne indeamna sa fim flexibili, sa avem incredere in noi insine si in schimbarile pe care ni le rezerva viata.

  • Floarea de lotus

Floarea de lotus a reprezentat un puternic simbol spiritual de-a lungul timpului in Buddhism, Hinduism si cultura egipteana, fiind considerata o floare sacra. Bobocul lotusului creste, se dezvolta si ajunge la maturitate in ape noroioase, ceea ce simbolizeaza renastere, dezvoltare spirituala si abilitatea de a se ridica in ciuda obstacolelor si de a straluci asupra tuturor. Semnifica totodata puritate datorita frumusetii sale si se crede ca sporeste devotamentul, linistea sufleteasca si frumusetea interioara. 



 

Alege ce ti se potriveste! Poarta-le sau ofera-le in dar…

Bijuteriile personalizate cu simboluri protectoare au puterea de a transmite anumite emotii, ele devenind adevarate talismane, de purtat sau de oferit, pentru tine sau pentru cei dragi.

Inspira-te, alege-le in functie de ceea ce doresti sa atragi asupra ta sau a lor si iti promitem o bijuterie unicat!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!