Un 8 Martie cu stil - Idei cadouri

Un 8 Martie cu stil - Idei cadouri

   Primavara e aici! Cum alegi cadoul perfect de 8 Martie?


    De departe cea mai importantă zi a lunii martie, data de 8 ne aduce în prim plan Ziua Femeii, o sărbătoare internațională în care sărbătorim Femeia și tot ceea ce reprezintă ea. Preț de zeci de ani am ales, cu această ocazie, să oferim cadouri doamnelor și domnișoarelor care ne înconjoară, astfel că așteptările au devenit și ele tot mai ridicate și, pentru a nu trăda o monotonie desăvârșită, avem nevoie de idei de cadouri mai simple și mult mai originale. În aceste condiții, Personally ME vă pune la dispoziție câteva sute de modele reprezentative de bijuterii personalizate din argint pentru cadoul tau de 8 martie, modele care vor surprinde plăcut chiar și doamnele ale căror gusturi trec de bariera rafinamentului desăvârșit. 
     
    Mame, iubite, soții, surori, prietene, colege sau partenere de afaceri – toate aceste minunate ființe din viața noastră merită un cadou unic cu ocazia zilei lor. Pentru a-l crea, nu e nevoie decât de câteva minute dedicate personaliății lor, astfel încât să le poți crea cadoul personalizat chiar după stilul lor. Iar noi îl vom finisa aplicându-i un nivel sporit de unicitate, în timp ce ambalarea și livrarea nu vor face decât să desăvârșească orice bijuterie din argint comandată de 8 martie.

    Fiecare model de pe site-ul nostru poate fi personalizat cu mesajul dorit sau cu unul dintre simbolurile reprezentative. Ideile tale se pot transforma în bijuterii unice care să surprindă, într-un mesaj gravat, o întreagă poveste de iubire, de prietenie, de viață... Brățări personalizate, coliere, cercei din argint, brelocuri și alte accesorii, pentru toate aceste bijuterii, posibilitățile de gravare sunt infinite!
 

Pentru IUBITĂ sau SOȚIE… puțin mai mult răsfăț de 8 Martie

    Grijulie, atentă, iubitoare, visătoare, independentă, timidă, gingașă sau puternică, oricum ai caracteriza-o pe femeia din viața ta, ea merită să se simtă iubită, răsfățată și apreciată. O brățară personalizată cu un mesaj special ales pentru ea va fi cu siguranță un dar minunat! Sau îi poți aminti că pentru tine ea este perfectă cu un colier gravat cu un mesaj de suflet. Pentru a fi cu adevarat original, îi poți dărui cadoul într-un cadru romantic, alături de un buchet de flori. Iubita ta își dorește mereu să îi demonstrezi că e specială, că știi să o răsplătești pentru faptul că are grija de tine și știi să faci gesturi generoase atunci când se ivește ocazia potrivită. 

Cadoul de 8 Martie pentru MAMA

    Mama este femeia a cărei dragoste este eternă. Fă-i o bucurie cu un cadou personalizat care să o emoționeze și să-i păstreze zâmbetul pe buze. Un colier din argint, inscripționat cu un mesaj sau un simbol drăgălaș îi va arăta cât de mult o prețuiești. În cazul în care o bijuterie nu o caracterizează, alege un breloc personalizat din argint, pe care să îl păstreze mereu aproape. 

 

Cadouri de 8 Martie pentru SURORI sau PRIETENE

   Pentru că va cunoașteți foarte bine și pentru că împreună ați petrecut timp prețios, 8 martie reprezintă momentul propice pentru a-i oferi surorii sau prietenei tale o amintire de preț gravată pe o bijuterie delicată din argint. Cum vrei să întărești legatura de o viață dintre voi? Alege o brățara personalizată, care să exprime atât uniune, cât și dorința ca relația să evolueze.
 

Cadouri de 8 Martie pentru ÎNVĂȚĂTOARE, EDUCATOARE sau PROFESOARE

    Ce poate fi mai frumos pentru dascălii copiilor noștri decât un mesaj emoționant gravat pe o bijuterie din argint? Create cu multă dăruire, modelele de bijuterii personalizate dedicate profesorilor și învățătorilor în atelierul nostru, sunt o sursă de inspirație în acest sens.

Cadourile CORPORATE – sefi, colege de birou, partenere de afaceri

   Cadourile pentru colege, cliente sau partenerele de afaceri sunt caracterizate prin calitate, aspect ireprosabil și creativitate. Cu puțină inventivitate personală și cu câteva recomandari din partea noastră, veți putea oferi femeilor de la birou cadouri cu adevarat deosebite, care vor transforma ziua de 8 Martie într-un eveniment de care își vor aduce aminte.

    Propunerile noastre de cadouri pentru 8 Martie reprezintă o alegere mai mult decât inspirată și vor face orice femeie să se simtă iubită și specială. Numele sau sigla firmei, sloganul sau un mesaj motivational ni le poți transmite pentru a le adapta nevoilor tale. 
Te așteptăm pe site pentru a vedea selecțiile noastre de bijuterii speciale pentru fiecare femeie din viața ta. 


   Întâmpină primavara cu zâmbete, iubire și originalitate! 
   Un 8 Martie plin de surprize minunate tuturor femeilor!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!