Ziua Internațională a Familiei - Ce cadouri personalizate le poți face celor dragi

Ziua Internațională a Familiei - Ce cadouri personalizate le poți face celor dragi
Se spune că familia este locul în care viața începe și iubirea nu se termină niciodată. O familie este locul în care creștem și ne formam că indivizi, unde suntem iubiți necondiționat și învățam să oferim la rândul nostru iubire.
 

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită în lume pe 15 mai, este o ocazie excelentă de a celebra conexiunile dintre oferind cadouri care să marcheze legătura specială pe care o avem cu cei dragi. 15 mai a devenit oficial și Ziua familiei române, la propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, astfel că, din dorința de a marca iubirea, angajamentul și bucuria de a dărui, vă propunem să sărbătorim împreună această zi prin cadouri unice și de suflet pentru toți membrii familiei.

Iată câteva exemple de cadouri cu valoare sentimentala deosebita pe care să le alegeți  pentru familiile voastre:
 

Cadouri pentru copii

Începem cu cei mici, pentru că ei se entuziasmează la cel mai mic dar venit din partea noastră. Fetițele vor fi încântate să poarte brățări cu șnur colorat și mesaje vesele sau simbolurile lor preferate: fie o tiară, fie o balerina sau animaluțul îndrăgit. Pentru băieți, o brățară chic sau un breloc personalizat chiar cu un desen realizat de ei va fi un cadou cu care nu poți da greș.

                         
 

Cadouri pentru soț/tata/ socru

Poate ți se pare dificil să alegi o bijuterie pe care a o dăruiești unui bărbat, însă modelele noastre satisfac aproape toate gusturile, așa că te invitam să te inspiri din modele realizate deja pentru domnii preferați din viață noastră și să alegi darul perfect.

                        
 

Cadouri pentru soție/mamă/bunică

Femeile iubesc bijuteriile, iar în portofoliul nostru găsești o mulțime de modele de bijuterii pe care le poți personaliza, de la cele minimaliste, clasice, până la cela mai sofisticate. Pentru iubita sau soția ta poți alege un cadou inedit: un colier stil choker cu pandantiv cruciuliță cu perle sau un colier elegant din perle, cu pandantiv din argint. Surprinde-i emoția din privire când îl primește adăugând o pereche de cercei cu cristale swarovski și o felicitare caligrafiată cu mesaj special. Bunicile sunt o binecuvântare în viață tuturor și vrem să te ajutam să iți arați recunoștință cu o broșă personalizata, o brățară sau un colier.

                       
 

Cadouri pentru surori/frați

O pereche de cercei din argint cu un mesaj jucăuș, un breloc din argint pentru chei sunt doar două exemple prin care ne putem face surorile și frații să se simță apreciați. 

                                                             


Bijuteriile gravate sunt un cadou plin de emoție de păstrat pentru totdeauna. Fie că este vorba de un citat inspirational sau de o dată aniversară, cei dragi vor prețui veșnic bijuteriile primite în dar. Vă invitam să vizitați site-ul nostru unde puteți găsi o categorie de produse destinate acestei sărbători! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!