De ce să alegi bijuteriile personalizate Personally ME

La Personally ME găsești cele mai bune idei de cadouri

     Bijuteriile personalizate au avantajul că transformă un cadou simplu într-unul unic, special, care are puterea de a căpăta valoare sentimentală. Fiecare eveniment, fie că este vorba de o zi de naștere, o nuntă sau botez, Crăciun, ziua Îndrăgostiților, 1-8 martie ori momentul absolvirii, oricare dintre acestea reprezintă o ocazie perfectă pentru a transmite un mesaj de suflet. Un cadou personalizat este un cadou memorabil, personalizarea transformând orice obiect într-un unicat.

     Noi, la Personally ME, te ajutăm să ieși din tipare și devenim prietenul tău de nădejde atunci când te afli în căutarea Cadoului Perfect. Suntem o echipă talentată care îți stă la dispoziție în momentul în care vei hotărî să dăruiești un cadou cu semnificație personală; te vom ghida în orice moment pentru a fi sigur că ai ales cadoul perfect.

    Secretul nostru: transformăm simple bijuterii în adevărate comori!

    Un mesaj pentru o proaspătă mămică, un “Te iubesc” dedicat sufletului pereche sau un mesaj motivațional pot fi cea mai bună metodă de a transmite aprecierea și dragostea pentru o persoană apropiată.
 

Produse realizate cu cea mai noua tehnică de gravură laser
 

    Experiența acumulată de-a lungul anilor ne ajută să îmbunătățim constant calitatea materialelor și a tehnicilor folosite. Lucrăm cu argint cu puritate 925, șnururi din piele naturală premium, cristale și perle Swarovski, într-o varietate de tipuri și culori.

    Momentele importante din viața voastră și a celor dragi vouă sunt gravate pe bijuterii cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, gravură laser, astfel că produsele Personally ME se disting prin inifinite posibilități de inscripționare, prin gravura adâncă și rezistentă, care nu se șterge de pe bijuterie. Gravura arată exact cum se vede în fotografiile de prezentare, iar calitatea ei este garantată de experiența designerilor noștri.

    Și nu trebuie să ne credeți pe cuvânt :) dovadă stau testimonialele miilor de clienți multumiți de calitatea produselor și serviciilor Personally ME.

 

Bijuterii lucrate cu pasiune și atenție la detalii

    Suntem alături de tine în găsirea bijuteriei perfecte, astfel încât destinatarul va simți că te-ai străduit să-i oferi ceva special. Lucrăm cu multa atenție, migală și pasiune. Bijuteriile Personally ME vor deveni astfel piese unice care spun povești și care marchează momente de neuitat. Dacă ești în pană de inspirație în ceea ce privește mesajul, modelele noastre îți vor fi de folos. Iar dacă ești creativ, cu atât mai bine :).

    În ceea ce privește realizarea lor, este bine să știi că bijuteriile trec prin mai multe procese care necesită timp, sunt realizate manual, și pentru că acordăm o atenție deosebită și ne dorim ca fiecare pachețel desfăcut să aducă emoție și bucurie, nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

 

Un atelier de creativitate și o echipă fantastică

     Bijuteriile Personally ME sunt create pentru a aduce zâmbet, iubire, bucurie. Suntem o echipă unită care își folosește creativitatea pentru a transmite aceste lucruri prin intermediul lor. Bineînțeles, acest lucru este posibil și datorită vouă, cei care ne inspirați zi de zi.

     Lucram cu emoție și bucurie fiecare bijuterie în parte, pentru că știm că la capătul fiecărei comenzi primite se află o persoană care se va bucura de o surpriză.

     De ce să alegi un cadou simplu, când poți face persoanele dragi să se simtă cu adevarat speciale? Bijuteriile personalizate transmit un mesaj în numele tău, un mesaj care poate fi purtat în orice moment. Un pandantiv din argint poate fi un alt fel de a spune “te iubesc” sau “mulțumesc”.

 

De ce să alegi Personally ME?

     Pentru că lucrăm cu cele mai bune materiale disponibile pe piață și tehnologie de ultimă generație. Pentru că avem o echipă profesionistă, creativă și entuziastă.

     Pentru că te respectăm pe tine, clientul nostru.

     Pentru că fiecare bijuterie lucrată in atelierul nostru se transformă într-o operă de artă, unică și specială, pentru că alegem un design personalizat pentru fiecare bijuterie în parte și pentru că ne place să facem lucrurile diferit.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!